Sortimente

Vanilia Bourbon De Madagascar

Ciocolata

Caramel

Alune de Padure Piedmonte "Tonda e Gentile"

Fistic

Tiramisu

Don Nico

Menta

Nuci

Iaurt

Amarena

Banane

Mango Alfonso

Capsuni

Fructe de Padure

Caise

Pepene Galben

Lamaie

  • Vanilia Bourbon
  • Ciocolata
  • Caramel
  • Alune de padure
  • Fistic
  • Tiramisu
  • Don Nico
  • Menta
  • Nuci
  • Iaurt
  • Amarena
  • Banane
  • Mango Alfonso
  • Capsuni
  • Fructe de Padure
  • Caise
  • Pepene Galben
  • Lamaie

Gama variata de arome si posibilitati nelimitate de ornare transforma gelateria intr-o arta.

Credem ca doar folosind ingrediente premium, de la cei mai renumiti furnizori italieni, reusim sa dam cea mai placuta savoare inghetatei noastre. Laptele integral, zaharul cristalin, fructele proaspete si piureurile din fructele coapte in regiunile cu cele mai fertile productii din lume sunt ingredientele noastre principale.
Va incantam cu o gama variata de sortimente pe baza de crema de lapte si pe baza de fructe.
Pentru a desavarsi, adaugam in toata inghetata noastra din fructe un adaos ridicat de fructe proaspete pana la 50% din continut.

Vanilia Bourbon de Madagascar

Este numele generic al vaniliei din specia Planifolia. Originara din Mexic a inceput sa fie cultivata de francezi in insulele Bourbon din oceanul Indian. Pastaile de vanilie din acest soi sunt considerate cele mai bune pastai din lume, cu o aroma familiara pe care toti o iubim si gust puternic lemnos.
Cine a spus ca vanilia a devenit plictisitoare? Al doilea cel mai scump condiment din lume, dupa sofran, vanilia ramane cea mai populara aroma a tuturor timpurilor.

Ciocolata

Gust clasic de ciocolata cu lapte si aroma intensa. Daca sunteti unul din iubitorii de ciocolata, acest gust delicios merge sa-l combinati cu orice sortiment. Chiar daca vanilia este aroma universala favorita, ciocolata, in special cea cu lapte, ramane mai mereu a doua optiune.

Caramel

Aromata si fina, acest sortiment este o adevarata placere pentru iubitorii de caramel. Cu note subtile de zahar ars combinat cu lapte si frisca proaspata, asezonata usor cu un delicios topping, inghetata de caramel este o savoare!

Alune de Padure Piedmonte "Tonda e Gentile"

sau nocciola un clasic italian. Varietatea de alune utilizata pentru acest gust este un adevarat deliciu pentru cerul gurii. Productia acestora este concentrata in Provincia Cuneo, pe dealurile din zona Langhe, zona protejata si propusa spre a fi inclusa pe lista regiunilor care fac parte din Patrimonial Mondial Unesco. Pasta obtinuta dupa cele mai traditionale metode, rumenite usor in cuptoare vechi si selectionate riguros dupa un anumit calibru, alunele confera produsului final un gust extraordinar de fin si aroma persistenta.
Aceasta aroma nu trebuie ratata.

Fistic

Verde si pur, fisticul este cea mai scumpa aroma din gelaterie. Cel mai bun fistic se recolteaza din insula Sicilia, pe coamele vulcanului Etna din jurul regiunii Bronte. Fisticul se foloseste in diverse concentratii, mai puternice sau mai slabe, cele din urma cu adaos de migdale fara ulei. Noi folosim o concetrantie peste medie de fistic, pentru a obtine o inghetata cu gust usor placut de fistic si o culoare verde deschisa.
De aceea, inghetata de fistic este un capriciu iar cea de fistic pur este pentru cunoscatori.

Tiramisu

Cel mai cunoscut si mai indragit desert italian poate fi servit acum si sub forma de inghetata. Aceasta aroma contine atingeri din toate ingredientele desertului classic: espresso, cacao, mascarpone si chiar si brandy.

Don Nico

Este aroma reprezentativa pe care noi v-o propunem pentru stimularea maxima a papilelor gustative, intr-un gust unic: dulce, putin sarat, cremos si crocant.
Preferi gustul dulce si cel usor condimentat? Nu trebuie sa mai fii nehotarat deoarece acest sortiment le combina pe amandoua. Bucurati-va imediat de ispita irezistibila dulce si aroma apetisanta usor sarata. Aceasta aroma este echilibrul perfect intre dulce si sarat, gratie variegatto-ului de ciocolata cu boabe de arahide.

Menta

Revigoranta si mereu surprinzatoare pentru un gust proaspat si racoritor. Intotdeauna intr-o combinatie perfecta cu ciocolata, e ca si cum ai manca cu pofta After Eight.

Nuci

Ca si dulceata de nuci, inghetata de nuci este un deliciu. Asezonata cu miez de nuca caramelizat si topping de caramel, mmm...

Iaurt

Gustul proaspat si inimitabil de iaurt, usor acrut si racoritor, a devenit in ultimul timp un trend nu doar in gelaterii, ci si in industria de cofetarie si dulciuri din intreaga lume.
Garnisita cu sirop si pulpa de amarena, inghetata din iaurt este perfecta pentru zilele calduroase de vara. Gustul placut de iaurt combinat cu racoarea si finetea inghetatei creeza un desert unic si special.

Amarena

Un alt clasic italian, amarenele sunt un soi de cirese mici, usor acrute, cultivate in zona centrala a Italiei cu precadere in zona Bologniei. Amarenele folosite de noi, provin de la cel mai renumit furnizor, devenit un icon si sunt cunoscute in lumea intreaga pentru savoarea lor inconfundabila.
Pline de suc, gustul lor este un adevarat paradis pentru iubitorii de cirese si nu numai. Cu siguranta trebuie incercata si aceasta aroma cu atat mai mult cu cat este un gust nou pentru unii consumatori.

Banane

Folosim banane perfect coapte, mixate cu lapte integral, pentru a obtine o inghetata cu un gust placut si exotic. Continutul de fibre si potasiu reprezinta un motiv in plus pentru a incerca aceasta aroma tropical perfecta pentru orice anotimp.

Mango Alfonso

Un alt fruct exotic, originar din India, pe care il utilizam in retetele noastre destul de rar, datorita indisponibilitatii pe piata. Si totusi, pentru a va furniza o inghetata placuta folosim piureuri de fructe, iar cand reusim sa mai adaugam si fructe proaspete totul devine chiar exotic.

Capsuni

Preparam aceasta inghetata doar cu capsuni coapte in timpul sezonului. Si cum la noi sezonul de capsuni autentice romanesti este foarte scurt, ne asiguram necesarul pentru restul perioadei prin conservarea acestora prin congelare. Extragand toata dulceata si bunatatea capsunilor noastre, romanesti, obtinem o inghetata cu adevarat aromata, cu gust si culoare naturala, intensa.
Inghetata noastra se va topi in gura, deoarece are un continut ridicat de fructe (aproximativ 50%) si foarte putin adaos de zahar, pentru a obtine un echilibru perfect de dulceata, dar cu o nota usor acida datorata fructelor. Nu sunt folosite absolut niciun agent colorant sau arome artificiale. Simtiti pulpa si semintele.

Fructe De Padure

Un cocktail exploziv de vitamine format din mure, coacaze, afine. Procedam in aceeasi maniera ca si la inghetata cu capsuni, pentru a va garanta o inghetata naturala. Nuanta culorii inghetatei noastre nu se poate obtine decat cu foarte multe fructe naturale.

Caise

Usor acruta, aceasta inghetata vine sa completeze gama de inghetate cu fructe proaspete. Pentru a obtine un gust si mai interesant, deseori, combinam caisele cu piersicile.

Pepene Galben

Aceasta aroma este un alt capriciu greu de obtinut, datorita continutului ridicat de apa din fruct si a faptului ca pepenele galben nu este tot timpul bine copt si disponibil. Nu toate persoanele prefera pepenele galben, dar cei care i-au dat de gust il vor adora cu siguranta.

Lamaie

Pentru aceasta aroma traditionala italiana,stoarcem bine sucul acrisor din lamai galbene.
Trebuie sa incercati si aceasta aroma datorita gustului reimprospatant ce asigura si un aport semnificativ de Vitamina C.

Cea mmmai buna...

Pentru noi inghetata artizanala este inghetata suprema, desavarsita, preparata cu pasiune pentru fiecare detaliu.

Va invitam la Don Nico Gelato si va promitem ca la noi veti savura o inghetata excelenta, cu cea mai fina crema de lapte si cel mai parfumat sorbet de fructe.