Despre

Cu gandul la minunatele gelaterii italiene si din dorinta de a aduce clientilor nostri un produs nou, de calitate net superioara, ne-am orientat spre producerea si comercializarea inghetatei artizanale, inghetata pe care daca o vei incerca, cu greu o vei uita.

Inghetata artizanala sau “gelato” in italiana, este un produs relativ nou pe piata romaneasca, fiind un tip de inghetata complet diferit fata de inghetata comerciala sau cea la vafa, cu care suntem majoritatea obisnuiti.
Cunoastem diferenta de calitatate dintre inghetate, deoarece foarte multi ani am vandut inghetata la vafa.

Puteti gusta inghetata noastra in incinta Cofetariei Adolescenta. O gasiti, de asemenea, in compozitia deserturilor si bauturilor din meniul Restaurantului Don Nico, iar cel mai nou loc este vitrina stradala amplasata in fata locatiei noastre din Piata Mihail Kogalniceanu Nr. 2, menita sa incante stimulii vizuali si papilele gustative ale trecatorilor la un pret rezonabil de doar 1,5 lei cupa.

Gusturile Noastre

Producem inghetata artizanala “handmade” de cea mai buna calitate in laboratorul nostru, respectand cu strictete toate etapele procesului tehnologic ce include procesarea la cald al mixului, maturarea si inghetarea rapida ...

Descopera inghetata!